Gumiabroncs

Gumiszerviz szolgáltatások
a 17. kerületben

Új abroncsok
Üzletünkben az összes gumiabroncs gyártó cég terméke megtalálható.  Több száz darabos raktárkészlettel várjuk kedves ügyfeleinket.  A raktáron nem található méreteket egy munkanapon belül beszerezzük.

Használt abroncsok
Üzletünkben lehetősége van arra, hogy jó minőségű használt gumiabroncsot vásároljon az új abroncs árának a töredékéért.  Ezek az abroncsok az értékesítés előtt átvizsgálásra kerülnek.  Amennyiben olyan méretet keress ami nálunk pillanatnyilag nincs raktáron, úgy egy munkanapon belül beszerezzük.  Ha Önnek feleslegessé vált használt abroncsa van, akkor nálunk lehetőség van rá, hogy beszámoljuk Önnek.

Defekt javítás
Amennyiben szög lyukat, defektet kapott, hozza el hozzánk sérült abroncsát, csúcs technikájú berendezéseinkkel, a legjobb minőségű javító anyagainkkal megjavítjuk Önnek.

Oldalfal javítás
Padkázások, kátyúkba hajtás miatt sérülhet az abroncs oldalfala. Nem minden esetben kell ezt az abroncsot kidobni. Mi rendelkezünk vulkanizáló berendezéssel, amivel oldalfal sérüléseket lehet javítani. Nem csak megfelelő gépeink, javító anyagaink vannak a javításhoz, de hozzáértő szakembereink is.  Hozza el hozzánk sérült abroncsát és ha a sérülés mértéke megengedi, akkor megjavítjuk Önnek.

Gumi szerelés
Csúcs technológiás szerelő gépünkkel szereljük össze kerekeit.  Alufelnire karcolás mentesen szereljük fel abroncsát, akár 22 colig is.  Látogasson el hozzánk a magas színvonalú szolgáltatásainkért.  Ha időpontra szeretne jönni, nálunk arra is lehetősége van. Hívja szervizünket időpont egyeztetésre.  Tekintse meg további szolgáltatásainkat is. Bővebben…

Kerék kiegyensúlyozás  
A nem megfelelően kiegyensúlyozott kerék rengeteg problémát okozhat.  Abroncsai hamarabb, nem megfelelően kopnak.  Megváltozik a gépkocsi menet viselkedése.  A futómű alkatrészek hamarabb elkopnak, eltörhetnek.  Ezt az egyszerűnek tűnő munkát csak olyan szervizben érdemes elvégeztetni, ahol a megfelelő berendezés és a megfelelő szakember is van.  A kerék kiegyensúlyozó gépeket fél évente az erre szakosodott, akkreditált cégekkel kalibráltatni, bevizsgálni kell. Műhelyünk évente kétszer végezteti el ezeket a vizsgálatokat.  Egy nyári-téli átszerelés előtt javasoljuk az össze szerelt kerekei kicentrírozását a felszerelés előtt.  Jöjjön el hozzánk, mi hibátlanul elvégezzük Önnek a kiegyensúlyozást.  Ha időpontra szeretne jönni, nálunk arra is lehetősége van. Hívja szervizünket időpont egyeztetésre.

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is. Bővebben…